GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Nene Hatun Anaokulu

Nene Hatun Anaokulu

SEYRANTEPE MAH. 65006 CAD. KREŞ SİTESİ NO 4 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
Vizyonumuz Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, Her biri Mustafa Kemal olmayı hedefleyen, Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır.
Misyon
Biz, Nene Hatun Anaokulu olarak çalışanlarımızı, Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü Sevgiden alırız.
7:30 12:30 12:45 17:45
Otobüsle